AdvokatWatch

Støjbergs egen forsvarsadvokat advarede om et "klart menneskerettighedsproblem"

På grund af en særlig dobbeltrolle blev Støjbergs egen forsvarer Jonas Christoffersen afhørt på Rigsrettens dag 13. Samtidig forklarede et vidne, at Støjbergs centrale notat blev glemt.

Jonas Christoffersen, der er en af Inger Støjbergs tre forsvarsadvokater, blev torsdag afhørt i Rigsretten på grund af en speciel dobbeltrolle. | Foto: Philip Davali

Under de første retsmøder i Rigsretten havde advokat Jonas Christoffersen som en del af Inger Støjbergs forsvarshold fulgt nøje med i de mange vidneafhøringer og deltaget i kampen for at få den tidligere udlændingeminister frifundet.

Torsdag måtte han selv gå den tunge gang til vidneskranken for at blive afhørt. Anklagemyndigheden havde indkaldt ham, fordi han i 2016 var direktør for Institut for Menneskerettigheder, da sagen om Inger Støjbergs mulige ulovlige instruks om at adskille asylpar begyndte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Mindre advokatkontor lukker

Det københavnske advokatfirma Adlex Advokater er ophørt pr. 1. oktober. Medstifter kaster sig over andre forretninger, mens en anden advokat fortsætter i eget navn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier