AdvokatWatch

Danske Bank havde fejl i domstolssager frem til august: Finanstilsynet kræver granskning

Danske Bank afkræves nu en yderligere redegørelse fra Finanstilsynet i sagen om fejl i ældre sager om dødsboer, fordi man "i modstrid med bankens tidligere oplysninger" er fortsat med at sende fejlbehæftede sager til domstolene helt frem til august i år.

Foto: Jens Dresling

Helt frem til 17. august i år har Danske Bank sendt fejlbehæftede oplysninger til domstolene i sager, der omhandlede dødsboer. Det fremgår af et svar, som Danske Bank selv har sendt til Finanstilsynet, og som blev offentliggjort i fredags.

"I én type af sager, dødsboer, blev der anmeldt 700 sager, hvoraf 610 er afsluttet i perioden fra 1. februar 2020 til 17. august 2021. Banken havde beklageligvis en utilstrækkelig proces for denne type sager, da banken antog, at der senere ville være yderligere mulighed for at tilpasse kravet," fremgår det af meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier