AdvokatWatch

Dommer i Messerschmidt-sag er før blevet udskiftet efter klage

Endnu en kritisk sag rammer dommer, som Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt, beskylder for at være inhabil, skriver Berlingske.

Morten Messerschmidt har anket dom på seks måneders betinget fængselsstraf for svindel med EU-midler og dokumentfalsk. | Foto: Philip Davali/Philip Davali / Philip Davali

Dommer ved Retten i Lyngby Søren Holm Seerup, der har fået kritik for sin aktivitet på Facebook i forbindelse med, han var retsformand i sagen mod Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt, er på ny kommet i rampelyset.

Messerschmidt har klaget over Seerup, da politikeren mener, at dommeren var inhabil i sagen på grund af kommentarer og likes på Facebook, men det er ikke første klage, der rammer Seerup, skriver Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier