AdvokatWatch

Accura melder om travlt år trods fald på M&A-markedet

Der er mindre aktivitet på M&A-markedet, men Accura trøster sig med at have tilføjet ny forretning med blandt andet en flok fra Bech-Bruun.

Især vedvarende energi har fået et kæmpe rygstød af de geopolitiske forhold, der udspiller sig globalt netop nu,” siger Thomas Weincke, formand for Accura, til Insidebusiness. | Foto: PR

Der blev gennemført knap 140 virksomhedshandler i tredje kvartal, hvilket er 49 pct. færre end i årets tre første måneder, viser tal fra Mergermarket ifølge Insidebusiness.

Hos det transaktionsfokuserede advokatfirma Accura melder formand Thomas Weincke dog alligevel om ”fortsat god aktivitet”, da der ifølge formanden historisk også altid er blevet lavet transaktioner i nedgangstider.

Weincke mener i øvrigt, at Accura står godt rustet til en tid med færre M&A-transaktioner, da advokatfirmaet, som AdvokatWatch tidligere har skrevet, ved årsskiftet tilføjede tre Bech-Bruun-partnere sammen med deres afdeling for vedvarende energi.

”En stor del af vores ekspansion de senere år har handlet om at styrke os inden for områder som renewable og infrastruktur, som vi tror meget på. Især vedvarende energi har fået et kæmpe rygstød af de geopolitiske forhold, der udspiller sig globalt netop nu,” siger Thomas Weincke til Insidebusiness.

Flere nye ben i forretningen

Allerede i foråret varslede Thomas Weincke, at advokatfirmaet forventede lavere aktivitet på M&A-markedet på grund af blandt andet stigende renter, høj inflation og uro på aktiemarkederne.

”Vi ser nok ind i et lavere samlet aktivitetsniveau i forhold til 2021,” sagde Accura-formanden til AdvokatWatch i forbindelse med advokatfirmaets årsregnskab for 2021, der viste en vækst på 39 pct.

Accura har også tilføjet andre ben til forretningen. I 2021 etablerede Accura forretningsområdet M&A restructuring og hentede Kromann Reumert-partner Søren Aamann Jensen til at stå i spidsen for det. Derudover kom Bech-Bruun-profilen Simon Evers Hjelmborg til for at lede området for konkurrenceret.

Accura fortsætter hæsblæsende vækst i ”helt enestående år”

M&A-markedet damper af: ”Vores pipeline er ikke lige så lang, som den har været”

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der er fart på energi-rådgivningen, mens mindre advokatfirma bliver en del af forretningen fra årsskiftet, lød det i denne uge fra Bech-Bruun. Derudover bød ugen på kryptoadvokater og en ”tsunami” af regler, der kan blive en lukrativ forretning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier