AdvokatWatch

Professor: Den nuværende krise bliver værre end coronakrisen

Det næste års tid vil byde på en lang nedtur i økonomien, og Danmark vil først have det værste bag sig i efteråret næste år, siger CBS-professor Jesper Rangvid.

Jesper Rangvid, professor på Copenhagen Business School (CBS). | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Den nuværende situation med galopperende inflation og skyhøje energipriser vil give en større økonomisk nedtur end coronakrisen.

Sådan lyder spådommen fra CBS-professor Jesper Rangvid i Børsen.

“Coronakrisen udspillede sig i marts og april 2020 – og så var det i grove træk overstået. Jeg er sikker på, at det, vi har foran os nu, det bliver værre end coronakrisen,” siger Jesper Rangvid med henvisning til den økonomiske del af coronakrisen.

Jesper Rangvid forventer, at det næste års tid vil blive en lang nedtur for økonomien, og at vi først når bunden i efteråret 2023, og at genopretningen bliver længere end under corona.

Endnu mere dyster er Carsten Valgreen, der er partner i AGM Research, der frygter en dyb og lang recession, der vil vække mindelser om finanskrisen i 2008, siger han til Børsen.

(Denne artikel er leveret i samarbejde med vores søstermedie FinansWatch.)

Ny analyse: Opbremsning på ejendomsmarkedet bliver kortvarig

M&A-markedet damper af: ”Vores pipeline er ikke lige så lang, som den har været”

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der er fart på energi-rådgivningen, mens mindre advokatfirma bliver en del af forretningen fra årsskiftet, lød det i denne uge fra Bech-Bruun. Derudover bød ugen på kryptoadvokater og en ”tsunami” af regler, der kan blive en lukrativ forretning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier