AdvokatWatch

Rådgiver på Sportmaster-salg: "Der er blevet forhandlet på alle tider af døgnet"

Både Sportmaster Danmark og Humac-kæden har for nylig skiftet ejer for at kappe båndene til et problematisk ejerskab med tråde til Rusland. Fokus har været det samme i de to handler, siger juridisk rådgiver på begge salgsprocesser.

Thomas Kræmer er advokat og partner fra M&A-afdelingen i Lundgrens, der har været rådgiver på salget af Sportmaster Danmark og Humac-kæden i landet. | Foto: Lundgreens / PR

Der var lettelse at spore i tonen, da Sportmaster Danmark fredag aften satte punktum for den salgsproces, den russiske invasion af Ukraine på få uger kastede sportskæden ud i.

Før 24. februar havde de færreste danskere formentlig skænket ejerskabet bag det kubistiske logo i gadebilledet på de 75 Sportmaster-butikker landet over en tanke. Men efter ejerens tilknytning til Rusland kom frem i lyset, blev associeringen med en fremmed aggressor mere, end stativerne med sportstøj og -sko kunne bære.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier