AdvokatWatch

"Det eneste, man kan diskutere, er, om jeg har for meget på tallerkenen"

PORTRÆT: Morten Eldrup-Jørgensen, der onsdag fylder 60 år, er partner i et advokatfirma, samtidig med at han driver en sportsteknologivirksomhed, der er værdiansat til et større milliardbeløb.

Trackman laver en radarteknologi, der gør det muligt for golfspillere at få en masse data om den måde, de træffer bolden – ligesom tv-seerne kan følge boldens bane i luften takket være teknologien. | Foto: Steph Chambers/AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Det er svært at skrive et portræt om Morten Eldrup-Jørgensen, som alene handler om ham. For han hænger tæt sammen med sin bror, den tre år ældre Klaus Eldrup-Jørgensen. De bor tæt på hinanden, og familierne er flettet sammen over tre generationer, og de to brødre var som yngre begge fremragende golfspillere.

Det selskab, MK Ventures, de stiftede i 1986, er moderselskab for deres primære livsværk. Det er Trackman, som mange kapitalfonde ville give en formue for at eje. Men det er ikke til salg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier