AdvokatWatch

Accura-chef afviser kulturcrash efter voldsomt vokseværk: "Det går rigtig godt"

Der er både et kulturelt og et kommercielt match, lyder det fra Accura-direktør om den markante vækst i medarbejderstab og partnerkreds. Advokathuset, der også har sagt farvel til flere profiler, vil fremadrettet fokusere mere på at udvikle egne talenter.

"Vi har set nogle muligheder i markedet, og vi har gjort et grundigt forarbejde for at finde ud af, om der er et kulturelt match og et kommercielt match," siger Ivan Madsen, direktør i Accura. | Foto: PR

Man skal have sovet i timen for at have misset den store tilgang af partnere, advokater, jurister og øvrige medarbejdere, der er blevet hevet ind i Accura de seneste år. Advokatfirmaet har spejdet mod de store konkurrenter og fundet ansættelseskontrakter frem til jurister fra blandt andre Plesner, Kromann Reumert – og senest ved årsskiftet – fra Bech-Bruun.

Den store mængde af nytilkomne, der kommer med hver deres erfaringer og arbejdsmetoder formet af en anden virksomhed, kunne nok let have givet støj på linjen internt eller anledning til rabalder. Og det er ikke svært at finde eksempler på sammenlægninger og fusioner, hvor det netop har været tilfældet, og parterne er endt med at gå hver til sit.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier