AdvokatWatch

MT Højgaard sælger selskab med hjælp fra Accura

Entreprenørvirksomheden MT Højgaard sælger selskabet Ajos for 325 mio. kr.

Foto: Martin Dam Kristensen/ERH

MT Højgaard har indgået en betinget aftale om at sælge de resterende aktiviteter i forretningsenheden Ajos, og i den forbindelse nedjusteres de finansielle forventninger til året.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet mandag.

Accura har rådgivet MT Højgaard i forbindelse med transaktionen, skriver advokatfirmaet på Linkedin.

MT Højgaard ser nu en omsætning i niveauet 7 mia. kr. mod tidligere 7,1 mia. kr. Samtidig sænkes forventningerne til driftsresultatet før særlige poster og afskrivninger til 175 mio. kr. fra tidligere 185 mio. kr.

Salget ventes at blive gennemført i 2021, men er betinget af de "sædvanlige" forhold, der gør sig gældende for at lukke en aftale, skriver MT Højgaard i meddelelsen. Ajos vil indgå i regnskabet for 2021 som ophørende aktiviteter.

"Vi har gennemført flere frasalg i Ajos og glæder os over, at vi nu også har fundet den rette ejer til udlejningsaktiviteterne i pavillonforretningen, der ikke ligger inden for MT Højgaard Holding-koncernens strategiske fokusområde," siger adm. direktør Morten Hansen i meddelelsen.

Køberen er Adapteo, der overtager selskabet for 325 mio. kr. Prisen kan justeres efter fire år med afsæt i en earn-out-aftale, lyder det i meddelelsen.

Salget indebærer fire medarbejdere, der holder til i Køge og Vejle, samt alt materiel og 1100 pavilloner.

Accura rådgiver entreprenørfirma i forbindelse med opkøb i Aarhus

DLA Piper rådgiver i trecifret millionhandel i Aarhus

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier