AdvokatWatch

Advokater rider med på troværdighedsbølge og rykker frem i måling

Advokater går ligesom øvrige faggrupper frem i ny tillidsmåling. Men branchen ligger fortsat i den tunge ende på troværdighedsbarometeret. Der vil altid være mulighed for at gøre det bedre, siger Danske Advokaters direktør.

"Med dette års troværdighedsanalyse kan vi heldigvis se, at danskernes corona-sortsyn er ved at være fortid," udtaler Nicolaj Taudorf Andersen, adm. direktør i Radius. | Foto: Finn Frandsen

Advokaternes ambition om at forbedre branchens troværdighed har fået et skub fremad. Det viser en ny analyse fra kommunikationsfirmaet Radius, der har målt troværdigheden for 26 forskellige professioner i 2021.

Ser man på alle professionerne, befinder advokater sig fortsat i den tunge ende af skalaen, men i år er branchen rykket tre pladser op på listen og scorer det bedste resultat i ti år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier