AdvokatWatch

Ejendomsadvokater med dobbeltroller har modtaget millioner fra velgørende fond

Ejendomsadvokater har i årevis været både ledelse og leverandør af millionydelser i almennyttig fond. Søn har overtaget bestyrelses- og direktørpost efter sin far, der afviser at have tilgodeset egen familie. "Nogle mennesker er bare dygtige," siger han.

Advokaterne Arup & Hvidt har siddet på ledelsen i Drost Fonden siden 80'erne. | Foto: Google Street View

Selskaber tilhørende ejendomsadvokaterne Morten og Torben Heding Andersen, der er far og søn, har over en femårig periode modtaget et større tocifret millionbeløb fra en erhvervsdrivende almennyttig fond, hvor far og søn selv har siddet i ledelsen.

Det viser en gennemgang af fondens regnskaber, som EjendomsWatch har lavet. Heraf fremgår det, at de to advokater løbende har modtaget betydelige honorarer for ydelser forbundet til fondens ejendomsportefølje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier