AdvokatWatch

Økonomidirektør tager 20 års Bech-Bruun-erfaring med til Gorrissen Federspiel

Gorrissen Federspiel skal tage næste strategiske skridt med mangeårig Bech-Bruun-profil i direktionen. Han forlader Bech-Bruun midt i omtumlet tid, hvor der er udfordringer, medgiver økonomidirektøren, der dog afviser dårlig timing.

Økonomidirektør Martin Riber Povlsen rykker fra Bech-Bruun til Gorrissen Federspiel. | Foto: Nikolai Linares

Efter knap 21 år hos Bech-Bruun laver økonomidirektør Martin Riber Povlsen nu et opsigtsvækkende spring til konkurrenten Gorrissen Federspiel.

Her skal han som medlem af direktionen blandt andet sætte yderligere tryk på professionaliseringen af Gorrissen Federspiels organisation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier