AdvokatWatch

AdvokatWatch går i luften i Norge

Nyt medie sætter fremover fokus på advokatbranchen i Norge, der har flere snitflader med branchen i Danmark.

Stian Olsen er redaktør for den norske udgave af AdvokatWatch. | Foto: PR/Watch Medier

Nyt søstermedie til AdvokatWatch går onsdag kl. 11 i luften i Norge med fokus på norske advokatfirmaer og de mennesker, der udgør branchen i Norge.

Som AdvokatWatch i Danmark vil det norske søstermedie være det førende branchemedie.

"Vi skal skrive om strategi, konkurrence, resultater, jobskift og meget mere. Målet er, at advokater og andre, som besøger AdvokatWatch, skal få en solid viden om det, der sker i branchen," udtaler redaktør for AdvokatWatch i Norge, Stian Olsen, i en pressemeddelelse.

Den danske advokatbranche kan på mange måder lære ved at skele til, hvad der sker på det norske marked.

Først og fremmest står de to landes advokatfirmaer med nogle af de samme udfordringer, når det kommer til for eksempel digitalisering og legaltech.

Men derudover er det interessant for de danske advokater, at markedet i Norge er mere liberaliseret.

I Norge står de store revisionsfirmaer således bag nogle af landets største advokatfirmaer, mens de er udelukket fra det danske marked på grund af strikse ejerskabsregler.

Revisorerne vil dog meget gerne ind på det danske advokatmarked, og Konkurrencerådet har anbefalet, at man i Danmark åbner mere op for markedet, så blandt andre revisionshusene som i Norge kan slås med advokatfirmaerne på markedet for juridisk rådgivning.

AdvokatWatch bliver det tredje nichemedie, som Watch Medier etablerer i Norge, hvor FinansWatch og EiendomsWatch allerede er til stede. I alt udgiver Watch Medier 19 medier i Danmark, Norge og Tyskland. Fire af dem udgives desuden i en engelsk udgave.

AdvokatWatch får søstermedie i Norge

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier