AdvokatWatch

TVC siger farvel til forretningsområder – men tager partnerexit med ophøjet ro

Det rokker ikke båden væsentligt, lyder det fra ledende partner i TVC Advokatfirma, selv om den ene halvdel af firmaets partnerduo i Roskilde smutter til mindre advokatkontor.

"Der er tale om et vigtigt område, som kræver en specialistviden og den har Anders. Vi skal ikke til at kæmpe med ham om de sager," siger Leo Jantzen, managing partner hos TVC Advokatfirma. | Foto: PR

TVC Advokatfirma mister den ene halvdel af sin partnerduo i Roskilde, når Anders Rynkebjerg i næste måned slutter sig til det mindre advokatfirma Orato efter en årrække i TVC.

Men det rokker ikke båden i domkirkebyen, selv om Rynkebjerg tager både medarbejdere og sine sager med sig, lyder det fra Leo Jantzen, der er managing partner i TVC,  som har omkring 80 medarbejdere på kontorer i Aarhus, København og Roskilde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier