AdvokatWatch

Danske Advokater tilfreds med tilslutning til boskifte-ordning

Fire måneder efter Danske Advokater lancerede nyt mærke for boskifter, er 46 pct. af alle autoriserede bobestyrere i Danmark tilmeldt ordningen, beretter brancheorganisationen.

"Vi er glade for og stolte af, at den frivillige mærkningsordning Trygt Boskifte, som vi lancerede i maj 2021, har modtaget både stor tilslutning og opbakning," udtaler Paul Mollerup, der er adm. direktør i Danske Advokater. | Foto: PR / Danske Advokater

Tilbage i maj lancerede Danske Advokater et mærke, der hedder Trygt Boskifte, som advokater i Danske Advokaters medlemsvirksomheder kan tilmelde sig.

Fire måneder efter lanceringen har i alt 175 advokater tilmeldt sig ordningen, hvilket indebærer, at de er forpligtiget til at gøre brug af den tjekliste, som Danske Advokater og Advokatsamfundet tidligere har udarbejdet i samarbejde med Justitsministeriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Mindre advokatkontor lukker

Det københavnske advokatfirma Adlex Advokater er ophørt pr. 1. oktober. Medstifter kaster sig over andre forretninger, mens en anden advokat fortsætter i eget navn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier