AdvokatWatch

Ny revisor-frontmand rækker hånden ud til advokater: "Vi står i samme ringhjørne"

Fronterne er trukket op i kampen om det lukrative advokatmarked, som revisorerne har øjnene sultent rettet imod. Men den nye direktør for revisorernes brancheorganisation afviser, at de to duellanter står på hver sin side i debatten om manglende konkurrence.

"Advokater og revisorer deler mange udfordringer som rådgivere på det samme marked, så jeg mener, vi står i samme ringhjørne," siger Lars Storr-Hansen, ny adm. direktør for FSR - danske revisorer. | Foto: PR

Advokater og revisorer bør stå skulder ved skulder i fælles kamp for at sikre de bedst mulige vilkår for konkurrencen på markedet for juridiske ydelser.

Sådan lyder budskabet fra revisorernes nye frontmand Lars Storr-Hansen, der netop har afløst Charlotte Jepsen på posten som adm. direktør for brancheorganisationen FSR - danske revisorer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier