AdvokatWatch

Arbejdernes Landsbank henter ny hvidvaskdirektør hos Kammeradvokaten

Efter tre år hos Kammeradvokaten er tidligere kontorchef i Finanstilsynet tilbage i bankverdenen som direktør for hvidvaskområdet i Arbejdernes Landsbank.

Arbejdernes Landsbank får ny direktør for AML (Anti Money Laundering). Hun kommer fra en stilling hos Kammeradvokaten. | Foto: Arbejdernes Landsbank/PR

Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, må vinke farvel til Louise Buchter, der de seneste tre år har været ansat som advokat med speciale i hvidvask, finansiel regulering og compliance.

I stedet skal hun nu holde styr på hvidvaskområdet hos Arbejdernes Landsbank som såkaldt direktør for AML (Anti Money Laundering).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier