AdvokatWatch

Advokatkontor i kursændring satser udelukkende på tvister

Folkene bag advokatkontoret Støttrup i København parkerer strategi om at udvide paletten med nye specialer og vil i stedet bevare fokus på at føre retssager, fortæller partner i forbindelse med nyt regnskab, der viser fremgang.

"Man kan godt kalde det en kursændring, og den er afstedkommet af, at vi har haft en større sagstilgang end forventet på det område," siger Jesper Krogh Støttrup, advokat og medejer af Danmarks Digitale Advokater, som advokatkontoret Støttrup er en del af. | Foto: Danmarks Digitale Advokater / PR

Piben har fået en anden lyd hos folkene bag Danmarks Digitale Advokater, der rummer Nemadvokat i Glostrup, hvorigennem man for eksempel kan få udarbejdet forskellige juridiske dokumenter, samt det mere traditionelle advokatkontor Støttrup i København.

"Vi holder fast i at være et specialistkontor frem for at brede paletten ud foreløbig," siger advokat og medejer Jesper Krogh Støttrup til AdvokatWatch i forbindelse med virksomhedens 2020-regnskab, som landede i starten af juli.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier