AdvokatWatch

Tidligere advokat går konkurs med seks ejendomsselskaber

Konkursboet efter tidligere advokats ejendomsselskaber indeholder en række erhvervsejendomme og byggegrunde i Randers.

Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

Skifteretten i Randers har ad to omgange i maj og juni taget seks ejendomsselskaber under konkurs. Selskaberne er ejet af den lokale udvikler og tidligere advokat, Knud Overgaard Jakobsen. Det skriver Randers Amtsavis.

Der indgår en række randrusianske erhvervsejendomme og byggegrunde i det samlede konkursbo, hvor kurator Christian Jul Madsen fra advokatfirmaet Kromann Reumert er udpeget som kurator.

Det drejer sig ifølge avisen om Brødregade 6 (købt for 9,8 mio. kr. i 2000), Rådhusstræde 4 (købt for 8 mio. kr. i 2000), Rådhusstræde 2 (købt for 1,5 mio. kr. i 2005), Hammelvej 66A (købt for 22,6 mio. kr. i 2008) og Nikkelvej 15 (købt for 15,25 mio. kr. i 2007).

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch.)

Harlang fortsætter sin kamp mod systemet – og omvendt

Advokat og ejer af konkursramt forsikringsselskab leverer regnskab med milliontab

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier