AdvokatWatch

Storm-regnskab afslører underskud på knap 14 millioner: "De har fået én på hatten"

2020 var et meget skidt år for Storm Advokatfirma, konkluderer regnskabskyndige. Bruttofortjenesten dykker 65 pct., mens egenkapitalen næsten halveres for at dække underskud på 13,9 mio. kr., fremgår det af netop offentliggjort årsregnskab.

Rune Hyllested, partner og adm. direktør i Storm Advokatfirma, ønsker ikke at stille op til interview i forbindelse med regnskabet. | Foto: PR/Storm Advokatfirma

Omfanget af det mareridt, som coronaåret 2020 har vist sig at være for Storm, står nu klart, efter det aalborgensiske advokatfirma har offentliggjort sit regnskab.

Her fremgår det, at der saves godt 16 mio. kr. af bruttofortjenesten, som lander på 8,6 mio. kr. mod knap 25 mio. kr. i 2019. Samtidig løber underskuddet op i 13,9 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier