AdvokatWatch

Jysk advokatfirma holder kadencen trods mindre ejerkreds

Det lykkedes advokatfirmaet Trolle at hæve bruttofortjenesten i 2020 trods corona og en partner mindre i ejerkredsen, viser nyt regnskab. 2021 skal blive endnu bedre med blandt andet hjælp fra legaltech, siger partner.

Hvis man skal besøge advokatfirmaet Trolle, kan man blandt andet tage Vejlefjordbroen ind til Vejle, hvor en af Trolles fire afdelinger ligger. | Foto: Jens Dresling

Nedlukningen af domstolene tyngede forretningen hos advokatfirmaet Trolle i 2020, mens et glohedt transaktionsmarked omvendt løftede stemningen og omsætningen.

Sådan kan sidste år opsummeres for det jyske advokatfirma, der ifølge nyt 2020-regnskab hæver bruttofortjenesten med 6 pct. i forhold til 2019 til 27,3 mio. kr., mens resultatet efter skat lander på 8 mio. kr. i 2020 mod 5,6 mio. kr. året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier