AdvokatWatch

Sydfynsk advokatfirma udvider til Assens

Borch Advokater, der i forvejen er til stede i Rudkøbing, Svendborg og Faaborg, slår til august dørene op for en ny afdeling i den vestfynske by Assens. "Vi synes, at der er et hul i markedet," siger partner.

Borch Advokater åbner ny afdeling i Assens, hvor en statue af den lokale søofficer Peter Willemoes pryder havnen. | Foto: Morten Langkilde

Sydfynske Borch Advokater kryber lidt længere nordvestpå i det fynske advokatlandskab og slår til august dørene op for et nyt kontor i Assens.

Det fremgår af et opslag på Linkedin, hvor advokatfirmaet søger en advokatsekretær med tilknytning til området, som kan være fast anker på kontoret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier