AdvokatWatch

Organisation vil gøre kurser om voldtægt en del af bistandsadvokaters efteruddannelse

Rift om pladserne får Amnesty International til at afholde endnu et kursus, der skal klæde bistandsadvokater bedre på til at støtte klienter, der er blevet udsat for voldtægt. Organisationen håber, kurset vil blive en fast del af efteruddannelsen.

Amnesty har været aktiv fortaler for at få indført en samtykkelov, som Danmark vedtog sidste år. Her ses nogle af deltagerne til en demonstration på Bertel Torvaldsens Plads i København. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Efter at have oplevet stor interesse ved et kursus i maj afholder organisationen Amnesty International endnu et gratis kursus, der skal klæde bistandsadvokater bedre på til at støtte ofre for voldtægt gennem retssystemet.

Det skriver Amnesty International på sin hjemmeside.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier