AdvokatWatch

Accura buldrer afsted – fortsætter højtprofileret vokseværk

Omsætningen har rundet en halv milliard, og tunge profiler fra blandt andre Plesner, Kromann Reumert og nu Bech-Bruun lokkes til Accura, der i løbet af de sidste par år har monteret adskillige nye ben på sin velkendte transaktionsforretning.

Flere nye profiler og specialer er over de sidste par år væltet ind gennem svingdøren på Tuborg Boulevard i Hellerup, hvor Accura holder til lidt endnu. | Foto: PR

Der er fuld fart frem på kommandobroen hos Accura, som sætter stålsat kurs mod sit nye domicil i 2022 med en række opsigtsvækkende forstærkninger i besætningen.

Seneste tilføjelse på dækket er fire fremtrædende partnere fra Bech-Bruun. De skal sætte yderligere vind i sejlene, som sidste år blæste Accura forbi konkurrenter som Bruun & Hjejle og Horten med en omsætning på 520 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier