AdvokatWatch

Accura buldrer afsted – fortsætter højtprofileret vokseværk

Omsætningen har rundet en halv milliard, og tunge profiler fra blandt andre Plesner, Kromann Reumert og nu Bech-Bruun lokkes til Accura, der i løbet af de sidste par år har monteret adskillige nye ben på sin velkendte transaktionsforretning.

Flere nye profiler og specialer er over de sidste par år væltet ind gennem svingdøren på Tuborg Boulevard i Hellerup, hvor Accura holder til lidt endnu. | Foto: PR

Der er fuld fart frem på kommandobroen hos Accura, som sætter stålsat kurs mod sit nye domicil i 2022 med en række opsigtsvækkende forstærkninger i besætningen.

Seneste tilføjelse på dækket er fire fremtrædende partnere fra Bech-Bruun. De skal sætte yderligere vind i sejlene, som sidste år blæste Accura forbi konkurrenter som Bruun & Hjejle og Horten med en omsætning på 520 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier