AdvokatWatch

Accura rådgiver pensionsselskab i trecifret millioninvestering

Advokatfirmaet Accura har rådgivet Pensiondanmark i forbindelse med, at pensionsselskabet har smidt et trecifret millionbeløb i cleantech-virksomheden Stiesdal, der blandt andet står bag klimateknologien Skyclean.

Stiesdal er grundlagt af tidligere mangeårig teknisk direktør i Siemens Wind Power, Henrik Stiesdal, som har spillet en afgørende rolle i udviklingen af den danske vindindustri. | Foto: European Patent Office

Cleantech-virksomheden Stiesdal, der blandt andet står bag den meget omtalte klimateknologi Skyclean, har hentet en millioninvestering hos pensionsselskabet Pensiondanmark.

Det fremgår ikke, præcis hvor mange penge Pensiondanmark har postet i Stiesdal, men ifølge en pressemeddelelse fra pensionsselskabet er der tale om et "pænt trecifret millionbeløb", der skal understøtte virksomhedens fortsatte produktudvikling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier