AdvokatWatch

Pandemien har kuldkastet hele M&A-processen

Nedlukningen af verden har fuldstændig ændret vilkårene for virksomhedshandler. Alt skal kunne gøres virtuelt, og det har skabt et enormt behov for digitale kompetencer – også blandt virksomhedskøbmændene.

Virksomhederne ser verden anderledes, og det skal M&A-rådgiverne også gøre, mener Andrei Vorobyov, partner i konsulenthuset Bain og ansvarlig for M&A-aktiviteterne. | Foto: Colourbox

Det tegner til nogle hæsblæsende år for virksomhedshandler. Historisk mange virksomheder vil købe sig til vækst, og otte ud af ti virksomheder har skiftet strategi under pandemien.

Men samtidig har pandemien fuldstændigt ændret vilkårene for handler mellem selskabet – lige fra ikke at kunne mødes fysisk og give hånd til ikke at kunne se selve produktionen. Alt er blevet virtuelt, og data har fået en helt afgørende rolle.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier