AdvokatWatch

Plesner satser på nyt speciale med advokatflok fra Bruun & Hjejle

Plesner har hevet to partnere fra Bruun & Hjejle ind som kapitalejere og ansat yderligere ni medarbejdere fra konkurrenten. De nye partnere skal stå i spidsen for et nyetableret speciale med fokus på rådgivning af kapitalfonde og pensionskasser.

"På et lille marked som det danske finder parterne hinanden, hvis der er et godt match – og det er der her," siger Tom Kári Kristjánsson, ledende partner i Plesner. | Foto: PR

En flok på samlet 11 medarbejdere, heraf 10 jurister, rykker i dag officielt fra Bruun & Hjejle på Nørregade i indre København til Plesners kobbertårn ved Nordhavn.

Advokaterne Simon Krogh og Jonatan Strenov, der havde titel af henholdsvis partner og associeret partner hos Bruun & Hjejle, bliver partnere og kapitalejere i Plesner. De skal stå i spidsen for det nyetablerede speciale Private Investment Funds, der, som navnet antyder, har fokus på rådgivning af kapitalfonde og pensionskasser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier