AdvokatWatch

Advokatfirma frigør sig fra svensk partner med nyt navn og skærpet strategi

Der skal endnu mere fokus på forretningsrådgivning og legaltech hos advokatfirmaet Synch, der nu skifter navn og dropper svensk partnerskab. Jura er ikke verdens navle, siger ledende partner, der forventer snart at ansætte rådgiver med teknisk baggrund.

Ledende partner Michael Brandt står i spidsen for advokatfirmaet med speciale i teknologi Co:Play, der hidtil har heddet Synch. | Foto: Fred Tanneau/AFP/Ritzau Scanpix/PR

Specialistkontoret Synch kapper nu båndene til den svenske del af forretningen for at få frihed til at skærpe profilen.

Synch i Danmark skifter derfor navn til Co:Play og øger sit fokus på legaltech, ligesom advokatfirmaet i højere grad vil brede rådgivningspaletten ud til sine kunder, der primært tæller it- og medievirksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier