AdvokatWatch

Ejendomsadvokat finder tilbage til rødderne i eget regi

Christian Gangsted-Rasmussen, som er fjerde generation ejendomsadvokat, bebuder større fokus på kerneområdet fast ejendom efter brud med kompagnon. Den 54-årige advokat afviser umiddelbart nye partnere efter flere brud de seneste år.

"Det er efter min opfattelse stadig vigtigt at holde fast i det, der har kendetegnet Gangsted-Rasmusssen igennem alle årene – netop fast ejendom," lyder det fra Christian Gangsted-Rasmussen. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Det er med fødderne dybere plantet i det fundament, som familiefirmaet Gangsted-Rasmussen er bygget på, at ejendomsadvokat Christian Gangsted-Rasmussen fører butikken videre i eget regi efter bruddet med partner Thomas Donatzky.

"Det er tilbage til rødderne, og forretningen bliver mere fokuseret på fast ejendom, hvor vi prøvede at udvide butikken med Thomas, der beskæftiger sig med nogle andre områder i forhold til, hvad jeg historisk har gjort, og som jeg fremadrettet vil gøre," siger Christian Gangsted-Rasmussen til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier