AdvokatWatch

Ejendomsadvokat finder tilbage til rødderne i eget regi

Christian Gangsted-Rasmussen, som er fjerde generation ejendomsadvokat, bebuder større fokus på kerneområdet fast ejendom efter brud med kompagnon. Den 54-årige advokat afviser umiddelbart nye partnere efter flere brud de seneste år.

"Det er efter min opfattelse stadig vigtigt at holde fast i det, der har kendetegnet Gangsted-Rasmusssen igennem alle årene – netop fast ejendom," lyder det fra Christian Gangsted-Rasmussen. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Det er med fødderne dybere plantet i det fundament, som familiefirmaet Gangsted-Rasmussen er bygget på, at ejendomsadvokat Christian Gangsted-Rasmussen fører butikken videre i eget regi efter bruddet med partner Thomas Donatzky.

"Det er tilbage til rødderne, og forretningen bliver mere fokuseret på fast ejendom, hvor vi prøvede at udvide butikken med Thomas, der beskæftiger sig med nogle andre områder i forhold til, hvad jeg historisk har gjort, og som jeg fremadrettet vil gøre," siger Christian Gangsted-Rasmussen til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier