AdvokatWatch

Corona rammer advokaters uddannelse og tilsyn

Forlængede restriktioner får Advokatsamfundet til at aflyse flere kurser, mens tilsyn så vidt muligt vil blive gennemført online.

Statsminister Mette Frederiksen forlængede de stramme cornarestriktioner ved et pressemøde 29. december. | Foto: Philip Davali

Advokaternes uddannelse og tilsyn bliver ramt af de stramme coronarestriktioner, som regeringen har forlænget til og med 17. januar.

De kurser på advokatuddannelsen, der skulle afholdes 11. januar, er blevet aflyst, skriver Advokatsamfundet på sin hjemmeside.

Samtidig vil alle fysiske tilsynsbesøg til og med 17. januar blive forsøgt omlagt til online tilsyn. Hvis det ikke er muligt, bliver tilsynene gennemført på et senere tidspunkt.

Advokatsamfundet forventer, at kurser, der er planlagt efter 17. januar, kan afvikles som planlagt. Det samme gælder både den fiktive retssagsprøve, der er planlagt til 25. januar, og den skriftlige advokateksamen 28. januar.

Nye restriktioner påvirker advokattilsyn

Erhvervsrejser til Storbritannien frarådes

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier