AdvokatWatch

Advokat sagsøger ejendomsselskab i strid om aktier: "En mærkelig, mærkelig sag"

Partner i DLA Piper har sagsøgt familieejet ejendomsselskab, fordi det ikke vil anerkende ham som aktieejer. Aktierne har han købt af minoritetsaktionær, der fører retssag mod selskabet. "Man respekterer ikke de spilleregler, der er," siger advokaten.

"Jeg kan godt læse en dom, og jeg kunne jo se, at de ikke havde en sag. Det var helt åbenbart, synes jeg," siger Per Astrup Madsen om aktiestrid mellem minoritetsaktionær og ledelse i familieselskab. | Foto: PR / DLA Piper

Per Astrup Madsen, der er partner hos advokatfirmaet DLA Piper, har sagsøgt ledelsen i Julius M. Goldschmidt Holding (JMGH), hvor to fløje i ejerfamilien ligger i uskøn infight med hinanden.

Årsagen er, at selskabet ikke vil anerkende Per Astrup Madsen som ejer af otte aktier, som han har købt af et selskab, der er kontrolleret af den utilfredse fløj i ejerfamilien i JMGH.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier