AdvokatWatch

Pensam køber tre københavnerejendomme med hjælp fra Kammeradvokaten

Kammeradvokaten har været med som rådgiver for Pensam, der har opkøbt tre ejendomme i København for små 600 mio. kr.

Hjørneejendom tæt ved Nørreport Station i København er en af de bygninger, som nu får opkøbsivrigt dansk pensionsselskab som ejer. | Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Pensionsselskabet Pensam investerer nu yderligere knap 600 mio. kr. i københavnerejendomme som led i sin såkaldte citystrategi, der tidligere i år har ført til køb af ejendomme for 1 mia. kr. i landets største byer. Der er denne gang tale om 74 nybyggede lejligheder og erhvervsareal på 7150 kvm.

To af de tre nye tilføjelser til porteføljen ligger på Østerbro og er købt af fonden Commercial Real Estate Denmark, der hører under Pensams nye samarbejdspartner Fokus Asset Management, som også kommer til at forvalte ejendommene. Den tredje ejendom, Linnésgade 25 i København K, er købt af forlagsfamilien Lademann.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier