AdvokatWatch

Advokat idømt millionerstatning efter fejl i retssag

Et fejltrin i en retssag koster nu advokat en millionerstatning. Han erkender fejlen, men anker alligevel dommen.

Advokat er ved Retten i Holstebro blevet dømt til at skulle betale 1,2 mio. kr. i erstatning til en tidligere klient. | Foto: Ernst van Norde

Advokat og partner i Advodan Thisted Jacob Schousgaard er ved Retten i Holstebro blevet dømt til at skulle betale 1,2 mio. kr. i erstatning til en tidligere klient, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Jacob Schousgaard var advokat for virksomhedsejeren Frank Tage Sørensen, da han tilbage i 2017 ragede uklar med sin søn Steff Frank Sørensen om familiefirmaet Efia Seafood. Faren opsagde igennem advokaten ejeraftalen med sønnen, men både byret og landsret har siden erklæret ophævelsen ugyldig.

Advokaten har ifølge Nordjyske Stiftstidende erkendt, at han begik fejl i forbindelse med ophævelsen af ejeraftalen, men han er ikke enig med byretten i, at han skal betale 1,2 mio. kr. i erstatning til Frank Tage Sørensen.

Jacob Schousgaard har derfor anket dommen, men har derudover ingen kommentarer, siger han til Nordjyske Stiftstidende.

Tidligere advokat med konkurser bag sig får bøde

Advokat med ubetalte bøder for over 300.000 kroner mister bestalling

Selvstændige advokater er stormodtagere af bøder fra Advokatnævnet

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier