AdvokatWatch

Bruun & Hjejle mister flere topfolk på centralt forretningsområde

En række partnere og associerede partnere inden for M&A-området forlader Bruun & Hjejle. Flere skifter til konkurrent.

Advokatfirmaet Bruun & Hjejle må sige farvel til flere profiler inden for M&A-området. | Foto: PR

Flere centrale M&A-profiler forlader advokatfirmaet Bruun & Hjejles afdeling for Fund Formation, skriver mediet Insidebusiness.

Det drejer sig om partner Simon Krogh og associeret partner Jonatan Strenov, der skifter til konkurrenten Plesner, mens partner Erik Banner-Voigt og associeret partner Ulrik Fenneberg skifter til Copenhagen Infrastructure Partners (CIP).

De to sidste følger dermed efter tidligere formand for Bruun & Hjejle Mogens Thorninger, der, som AdvokatWatch tidligere har skrevet, skiftede til CIP tilbage i januar.

M&A-området danner sammen med fast ejendom og proces kerneforretningen i Bruun & Hjejle, men firmaets ledende partner, Karsten Kristoffersen, afviser, at det er et problem at miste de ellers tunge profiler.

"Det er ikke overraskende, at der i vores branche er løbende udskiftninger," siger han til Insidebusiness, der dog fra anonyme kilder kan berette om intern uro hos Bruun & Hjejle.

Hos Plesner får Simon Krogh og Jonatan Strenov selskab af M&A-advokat Brian Bundgaard, der, som AdvokatWatch skriver fredag, skifter fra Accura for at blive partner hos Plesner.

De nye M&A-folk skal være med til at løfte området hos Plesner, der ifølge managing partner Tom Kári Kristjánsson har "et historisk travlt år" på M&A-området.

Det er ifølge partneren drevet af "ekstraordinært store industrielle transaktioner, et meget højt aktivitetsniveau hos kapitalfondene og vedvarende høj travlhed med kapitalmarkedstransaktioner".

"Vores forventning er, at denne tendens fortsætter i de kommende år," skriver Tom Kári Kristjánsson i en mail til AdvokatWatch i forbindelse med Brian Bundgaards ankomst fra Accura.

Endnu en partner skifter mellem Accura og Plesner

Bruun & Hjejle mister formand til klient

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier