AdvokatWatch

Fynsk advokatfirma optimistisk efter coronapræget regnskab

Der er blandt andet kommet gang i M&A-markedet, og man kan have en berettiget forhåbning om et bedre resultat næste år, lyder det fra partner og direktør hos Focus Advokater, der for nylig offentliggjorde regnskab med coronaaftryk.

Focus Advokater siger farvel til sit nuværende hjem på Odense Havn i slutningen af næste år. | Foto: Focus Advokater / PR

Coronakrisen har sat sit præg på forretningen hos Focus Advokater i Odense, men det fynske advokatfirma har fundet optimismen frem i kølvandet på regnskab, der viser fald på både bruttofortjeneste og resultat.

"Vi har selvfølgelig tilpasset omkostninger, men jeg forventer ikke at komme ud med et dårligere resultat end i år. Man kan have en berettiget forhåbning om, at resultatet kan blive bedre – og på niveau med forrige år (2018/19, red)," siger partner og direktør Tine Seehausen til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier