AdvokatWatch

De kreative firmahandler blomstrer efter coronanedlukning

Efter en katastrofal opbremsning under coronakrisen er der igen kommet gang i virksomhedshandlerne. Ejerne er blevet betydeligt mere kreative, når de skal have en ny aktionær ind i firmaet eller sælge en luns af det.

Kirk Kapital skød for nylig et trecifret millionbeløb ind i Dansk Træemballage for en 40 pct. ejerandel. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

De økonomiske trængsler efter coronanedlukningen i foråret har bragt betydelig kreativitet ind i markedet for firmahandler og aktietransaktioner.

"I urolige perioder er der mange distressed assets, altså aktiver som virksomheder sælger ud af eller søger partnere til, fordi de er nødt til det af økonomiske årsager. F.eks. virksomheder, der har for meget gæld. Men aktiverne kan sagtens være af fin kvalitet," siger Anders Fæste, managing partner i konsulentkoncernen Boston Consulting Group, BCG.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Horsens-advokater sadler om efter direktørexit

Der skal ikke findes en afløser for direktør, der har sagt op efter mindre end et år på posten, siger medejer i advokatfirmaet LRP. I stedet bliver opgaverne delt ud på samtlige advokater i partnergruppen, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier