AdvokatWatch

Specialistkontor har kæmpet sig ud af rekrutteringstørke under corona

Rekruttering har tidligere været en udfordring for københavnsk specialistkontor i forsikring- og erstatningsret. Men på et halvt år har advokatkontoret hentet tre advokater fra Danmarks største advokatfirma.

"Det har ikke været en decideret faktor i rekrutteringsprocessen, men jeg skal ikke lægge skjul på, at det har været med i overvejelserne, at to af de personer, som er kommet til os, er mænd, så vi kunne få mere ligevægt i kønsbalancen," siger Jesper Ravn. | Foto: Colourbox

Rekruttering har tidligere været en dyr og udfordrende affære for det mindre advokatkontor Ark Law, der beskæftiger sig med forsikrings- og erstatningsret. Men i 2020 – et år, der ellers har budt på mange udfordringer i advokatbranchen – har advokatfirmaet oplevet en usædvanlig tilstrømning i feltet af kandidater.

Siden foråret har tre advokater fra Danmarks største advokatfirma målt på antal jurister, Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten, samt en advokat fra forsikringsselskabet Tryg taget turen til Ark Law, der holder til på et kontor på Esplanaden i København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier