AdvokatWatch

Gorrissen Federspiel bistod ved ejendomshandel til 420 millioner kroner

En 11.802 kvm stor ejendom i København K er blevet solgt til den danske shippingkæmpe A.P. Møller-Mærsk, der har benyttet sig af en historisk forkøbsret. Gorrissen Federspiel har ydet rådgivning i forbindelse med overdragelsen.

Ejendommen er beliggende lige ved siden af Mærsks hovedkvarter på havnefronten i Frederiksstaden. | Foto: PR / Cushman Wakefield Red

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, har solgt Energistyrelsens gamle domicil på Amaliegade 44 i indre København. Køber er A.P. Møller-Mærsk, der har erhvervet ejendommen med i alt fire bygninger for 420 mio. kr., viser tingbogen.

Det er advokat Uffe Bøgelund Jensen fra Gorrissen Federspiel, der har bistået i overdragelsen, oplyser Katrine Prien, kommunikationschef i Gorrissen Federspiel, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier