AdvokatWatch

Advokater forventer flere sexchikanesager

Få sager om seksuelle krænkelser på arbejdspladsen lander i de danske retssale, men det kan aktuel debat lave om på, lyder det fra advokater, der beskæftiger sig med ansættelsesret.

Aktuel debat kan give ofre for seksuelle krænkelser på arbejdspladsen mod på at tage sagen hele vejen til retssystemet, mener advokater. | Foto: Colourbox

Få sager om sexchikane når hele vejen til domstolene, fordi processen kan være for opslidende både personligt og økonomisk, men det kan den aktuelle debat om emnet lave om på, mener advokater.

"Vi så et boom i sager efter den første Metoo-bølge, fordi kvinder pludseligt fik et sprog, og man så andre, der har været udsat for det samme. Det tror jeg vi vil se igen efter den anden bølge," siger HK-advokat Maria Rasmussen til Jyllands-Posten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier