AdvokatWatch

Lang næse ved advokateksamen endte med sejr ved Menneskerettighedsdomstolen

Økonomi må vige for passion på aarhusiansk menneskerettighedskontor, fortæller advokat. Han sejrede for nylig efter en årelang kamp, der begyndte ved advokateksamen i Roskilde Byret og sluttede på internationalt topniveau i Strasbourg.

Tobias Stadarfeld Jensen tog sin prøvesag ved advokateksamen om bæltefiksering hele vejen til Menneskerettighedsdomstolen. | Foto: PR/Thomas Emil Sørensen/JP/Ritzau Scanpix

Der er langt fra Retten i Roskilde til den internationale topscene ved Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg, men det er ikke desto mindre det syvmileskridt, Tobias Stadarfeld Jensen har taget i løbet af sine tre første år som advokat.

Den 33-årige advokat vandt 15. september en sag ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol om bæltefiksering efter at have tabt hele vejen igennem det danske retssystem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier