AdvokatWatch

Dansk Byggeri sælger hovedsæde med hjælp fra Lundgrens

"Det bliver edder-hakkeme dyrt," sagde DI-direktør for nylig om Dansk Byggeris tidligere hovedsæde, der nu er blevet solgt med hjælp fra advokatfirmaet Lundgrens. Prisen er en halv gang højere end den seneste offentlige vurdering.

Dansk Byggeris nu fraflyttede domicil ved Nørreport Station i København indgår fremover i porteføljen hos Jeudan, der i forvejen har ejendomme for 27 mia. kr. | Foto: PR / Jeudan

Det bliver det børsnoterede ejendomsselskab Jeudan, der løber med Dansk Byggeris hidtidige domicilejendom på Nørre Voldgade 106 i København – en ejendom, som Dansk Byggeri købte i 1982, men som nu står tom efter organisationens sammenlægning med Dansk Industri.

"Vi har købt ejendommen for 102 mio. kr. og med overtagelse 1. oktober," siger Per W. Hallgren, adm. direktør i Jeudan til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier