AdvokatWatch

Garantifond: Advokathonorarerne er meget svære at gennemskue

I konkursen Alpha Insurance står forsikringsbrancens garantifond til at ende med en enorm regning, mens Kammeradvokaten står til at tjene mange penge. Fonden erkender, at advokatregninger er som mekanikerregninger: Meget svære at gennemskue.

Som direktør for garantifonden for skadesforsikringsslskaber erkender Torben Weiss Garne, at det er meget svært at gennemskue prisen på advokathonorarer. Lige som det er svært at vide, om mekanikerne har ret i, at det er på tide at skifte karburatoren på en bil. Man må bare stole på ham. | Foto: PR/Forsikring & Pension

I Danske Bank tikker renteudgifterne lystigt derudaf på den enorme kassekredit, som Garantifonden for skadesforsikringsselskaber har. Hvor dyrt det bliver, afhænger især af resultatet af den meget komplekse konkurs i forsikringsselskabet Alpha Insurance.

Også udgifterne til Kammeradvokaten tikker afsted. Indtil videre har kurator Boris Frederiksen bedt om 30 mio. kr. ekskl. moms a conto for det indledende arbejde, der har taget mellem et og halvandet år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier