AdvokatWatch

"Vi bruger bevidst ikke udtrykket work-life-balance"

ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Hos Lundgrens taler man ikke om work-life-balance, fordi det kan lyde som om, det vigtigste er at kunne gå tidligt for at hente børn. Unge mennesker vil ikke være en del af noget halvsløjt, lyder det fra managing partner Thomas Stampe, der i stedet taler om ”performance med plads til fleksibilitet.”

Thomas Stampe, managing partner hos Lundgrens, leder under devisen "performance med fleksibilitet". | Foto: PR

For de fleste er december i forvejen en stressende måned, og hvis man har børn, kan man hurtigt blive oversvømmet af luciaoptog, klippeklistre-arrangementer og juleafslutninger. For advokat Pia Lykke Mathiasen, der netop er blevet udnævnt til director hos Lundgrens, blev der lige kastet en kæmpe transaktion oveni hatten. Hun var nemlig med, da danske Falcon IO blev solgt til amerikanske Cision.

"Jeg arbejdede rigtig mange aftener, hvor jeg blandt andet havde flere kald kl. 22 og 23, fordi vi arbejdede med amerikanere på vestkysten, så når jeg gik hjem fra kontoret, vågnede de, og derfor ændrede det automatisk på mit sædvanlige arbejdsmønster,” siger Pia Lykke Mathiasen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier