AdvokatWatch

Kammeradvokaten lander almen boligadministrator som kunde

Aftalen med Kammeradvokaten er den første udløber af en nye forretningsstrategi hos den almene boligadministrator Domea.dk.

Fra venstre ses Rikke Hoffensetz Andresen, partner og bestyrelsesmedlem i Advokatfirmaet Poul Schmith (siddende), Camilla Sverdlin-Højer, juridisk chef i Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk (stående) og Henrik Meden, advokat i Advokatfirmaet Poul Schmith. Foto: Jacob Ljørring | Foto: PR / Domea.dk / Foto: Jacob Ljørring

Advokatfirmaet Poul Schmith, også kendt som Kammeradvokaten, får den almene boligadministrator Domea.dk på listen over kunder.

Domea.dk vil gerne styrke den professionelle bistand og rådgivning på det juridiske område og har derfor indgået en aftale med statens faste advokat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier