AdvokatWatch

Schlüter tydeligt irriteret over spørgsmål til vidne

Afhøringen af vidner i Schlüter-sagen fortsatte onsdag, hvor Johan Schlüter reagerede tydeligt pikeret over et af anklagemyndighedens spørgsmål.

Foto: Tegning Rasmus Sand Høyer

Selvom hans egen taletid er slut, stod det klart allerede inden retsmødet onsdag i Københavns Byret, at den tiltalte Johan Schlüter stadig har meget på hjerte i den omfattende sag, som han selv har lagt navn til, om påstået svindel for millioner af rettighedskroner.

For der var ikke tid til, at hans forsvarer Jakob Arrevad korresponderede med anklagemyndigheden, lod han forstå, for Johan Schlüter havde tydeligvis noget, han skulle nå at drøfte med sin advokat, inden afhøringen af vidner fortsatte i retssal 41.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier