AdvokatWatch

Ny forkvinde hos Bech-Bruun bryder mandsdominans i advokaters bestyrelsestop

Med sin nye formand tager Bech-Bruun et markant skridt i den voksende debat om diversitet i advokatbranchen, hvor der er gode hensigtserklæringer i overflod, mens de konkrete resultater ofte udebliver.

Bech-Bruun er eneste store advokatfrima med en kvindelig bestyrelsesformand. | Foto: Nikolai Linares

Der sidder mænd på stribe for enden af bestyrelsesbordene i advokatbranchen, men nu rykker Bech-Bruun på diversitetsdagsordenen og vælger en kvindelig partner til formandsposten.

Partnerne har i weekenden peget på Anne Buhl Bjelke som arvtager til Simon Evers Hjelmborg, der stopper som formand i forbindelse med sit skifte til konkurrenten Accura, og dermed følger Bech-Bruun op på de diversitetsparoler, advokatfirmaet har turneret med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier