AdvokatWatch

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

"Vi har faktisk haft rekordomsætning både i 2019 og 2020, og vi forventer at øge omsætningen fra 803,6 mio i 2020 til en omsætning i intervallet 845-875 mio kr i 2021, hvilket er en særdeles fornuftig vækst," siger Martin André Dittmer, ledende partner hos Gorrissen Federspiel. | Foto: Gorrissen Federspiel / PR

Med massiv rygvind fra virksomhedstransaktioner er advokatbranchen kommet blæsende ind i 2021.

"Der er høj aktivitet over en bred kam og inden for alle specialeområder. M&A-området har ikke været så travlt siden årene op til finanskrisen. Derudover har vi fortsat travlt i forbindelse med komplekse tvister, men også for eksempel inden for energiområdet med store projekter," opsummerer topchefen for et af de største firmaer, managing partner Martin André Dittmer fra Gorrissen Federspiel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier