AdvokatWatch

Mazanti-partner mister endnu en tung kuratorpost på grund af inhabilitet

For anden gang inden for kort tid bliver partner i Mazanti-Andersen Peter Krarup fjernet som kurator i et konkursbo på grund af inhabilitet.

Partner i Mazanti-Andersen Peter Krarup er blevet afsat som kurator i konkursboet efter ejendomskoncernen Sandgaarden. Det har Østre Landsret afgjort. | Foto: Jens Dresling

Østre Landsret har fjernet partner i Mazanti-Andersen Peter Krarup fra det omfattende konkursbo efter ejendomskoncernen Sandgården på grund af inhabilitet, skriver Berlingske.

Retten mener, at Peter Krarup er inhabil, fordi Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten, der har været medkurator i Sandgården, også er kurator i boet efter Alphas Insurances konkurs, hvor en af Peter Krarups partnerkolleger fra Mazanti-Andersen tidligere sad i bestyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier