AdvokatWatch

Brockstedt-Kaalund vil fordoble størrelsen og konkurrere med de store: "Vi sætter alle sejl til"

Det mellemstore advokatfirma, der sidste år fik ny ledelse, vil være et realistisk alternativ til de store advokatkontorer. Blandt andet derfor har Silkeborg-advokaterne valgt at slå sig ned i Aarhus, fortæller managing partner, der åbner for fusioner.

"Vi sætter alle sejl til, og så ser vi, hvad fremtiden bringer," siger Henrik Lyhne, managing partner i advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund. | Foto: Brockstedt-Kaalund / PR

Den nye ledelse i advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund har ikke været længe om at smøge ærmerne op og udstikke kursen for det Silkeborg-baserede advokatfirma, som netop har slået dørene op for et nyt kontor i Aarhus.

"Målet er, at vi skal have en størrelse, så vi er et realistisk alternativ til de store kontorer. Det bliver ikke nødvendigvis i 2020 eller 2021, men på et tidspunkt skal vi gerne op i dobbelt størrelse," siger managing partner Henrik Lyhne til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier