AdvokatWatch

Advokat fører milliardsag mod Novo: "Hvis man ved, at motoren ikke fungerer, skal man sige det"

Thomas Ryhl, partner i advokatfirmaet Njord, fører retssagen mod Novo Nordisk, hvor 260 institutionelle investorer forlanger en milliarderstatning for påstået kursmanipulation. Han sammenligner søgsmålet med OW Bunker-sagen.

Thomas Ryhl, partner i advokatfirmaet Njord, repræsenterer 260 institutionelle investorer i sagen mod Novo Nordisk. | Foto: Njord / PR

Når den nuværende og tidligere topledelse i Novo Nordisk møder op i retssalen for at forsvare sig mod et milliardsøgsmål om kursmanipulation, er det blandt andet Thomas Ryhl, der skal overbevise retten om, at de er skyldige.

Han er en af de advokater, som fører sagen for de cirka 260 institutionelle investorer, der kræver 11,8 mia. kr. i erstatning af Novo Nordisk for påstået kursmanipulation, og han sammenligner søgsmålet med den verserende erstatningssag mod det konkursramte skibsbrændstofselskab OW Bunker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier